Welkom bij de Stichting Dutch Marines sinds 2012.

Korpswaarden: VERBONDENHEID, KRACHT en TOEWIJDING

"Gone But Not Forgotten" RNLMC
The Last Post! Een waardig afscheid van Dutch Marine Mike ..

Gone But Not Forgotten, RNLMC

We kenden ze als onze baksmaatjes, onze buddies, onze vrienden, de mannen waarmee we gediend hebben. Maar ze zijn er niet meer, ze zijn ons ontvallen. Toch zijn er nog zoveel anekdotes, zoveel verhalen, zoveel lief en leed om te delen. Dat willen we ook delen: met elkaar én met de nabestaanden van onze maten op dit openbare forum. Daarmee houden we ze levend. En laten we ons er bovendien bewust van zijn dat onze herinneringen op dit forum tevens troost kunnen bieden aan de nabestaanden.

Elke Marinier QPO kan foto’s en berichtjes plaatsen, maar laten we het vooral een respectvol eerbetoon houden. Dat geldt ook voor de aanvullingen die gedaan worden. Wij vragen van elkaar en van alle andere bezoekers het vanzelfsprekende ontzag en de waardering die onze overleden collega’s verdienen. Zodat hun waardevolle bijdrages aan ónze levens wel ‘gone, but not forgotten’ zijn.

Author SDM