Welkom bij de Stichting Dutch Marines sinds 2012.

Korpswaarden: VERBONDENHEID, KRACHT en TOEWIJDING

Stichting Dutch Marines is altijd binnen onze gelederen van (oud) mariniers op zoek naar: enthousiaste vrijwilligers, toekomstige nuldelijns zorgverleners, OS&O commissie leden.

Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van onze stichting, dit vertaalt zich in onze waardering en communicatie naar onze vrijwilligers toe. Ze worden op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen. Verder staan we altijd open voor ideeën en voorstellen van onze vrijwilligers; ze zijn namelijk onze ogen, oren en mond in het veld.

Belangstellenden voor vrijwilliger algemeen kunnen hun cv en een korte motivatie sturen tav bestuur SDM via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De drie-daagse opleiding tot nuldelijns hulpverlener wordt afgesloten met een examen. De opleiding wordt gegeven door professionals van het veteraneninstituut. Jaarlijks is er een terugkomdag met mede-vrijwilligers uit het werkgebied, deze dag wordt gebruikt de kennis weer op te frissen en casuïstiek te bespreken. De opleiding wordt gegeven op locaties verspreid over Nederland.

Belangstellenden voor nuldelijns zorgverleners (buddy van de wacht zorgconcept) kunnen hun cv en een korte motivatie sturen naar Patrick Maas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ja, ik ondersteun Stichting Dutch Marines met een donatie!

Betaal met iDEAL
Uw donatie: €